De Vierjaargetijden

Adres
Melkmarkt 8
8011 MC Zwolle
Telefoon
038-4219904
Dinerbon.com Zwolle De Vierjaargetijden
Dinerbon.com Zwolle De Vierjaargetijden
Dinerbon.com Zwolle De Vierjaargetijden
Dinerbon.com Zwolle De Vierjaargetijden

Bij het Dranck- en Speijslokaal De Vier Jaargetijden bent u het hele jaar door welkom. Toen er in 1999 een restaurant werd geopend met de naam De Vier Jaargetijden had niemand verwacht dat het nu in 2016 een begrip in Zwolle zou zijn. Maar door de prachtige aankleding, de gezellige sfeer en het lekkere eten is het absoluut geen verrassing meer. Het is simpelweg de volledige horeca ervaring. Het is vooral genieten met een Dinerbon.

Zoals gezegd draait het bij De Vier Jaargetijden niet alleen om het eten. Het gaat hun om de heilige drie eenheid. Eten, Drinken en Sfeer.

Wat het eten betreft zitten ze wel snor. Er is voor iedereen een lekker gerecht te vinden. Voor de visserman is er een vis van de dag. Voor de carnivoor is er De Burgermeester en voor de vegetariër is er een heerlijk assortiment salades. En natuurlijk wordt er geholpen bij allergenen.

Wat het drinken betreft ontbreekt het De Vier Jaargetijden ook absoluut niet. Kom vooral langs voor een heerlijk biertje van de tap, een lekker wijntje of doe eens gek en neem een lichtgevende cocktail.

Dan rest het alleen nog de sfeer. Maar ook daar is alles tot in de puntjes uitgedacht. Als u iets te vieren heeft hoeft u maar te bellen en een plethora aan arrangementen zal u worden voorgelegd. Mocht u iets te vieren maar gaat u liever dansen, kom dan alsnog maar naar De Vier Jaargetijden. Elke vrijdag- en zaterdagavond staat er vanaf 22 uur een DJ plaatjes te draaien. Elke week een succes.