Eetcafe de Kleine

Adres
Luttekestraat 22
8011 LR Zwolle
Telefoon
038 - 4216497
Dinerbon.com Zwolle Eetcafe de Kleine
Dinerbon.com Zwolle Eetcafe de Kleine
Dinerbon.com Zwolle Eetcafe de Kleine
Dinerbon.com Zwolle Eetcafe de Kleine

Het Eetcafé De Kleine is al jaren in de handen van de gelijknamige familie. Al drie generaties wordt er door deze echte horeca familie geschonken, getapt en heerlijk gekookt. Omdat de kwaliteit alleen maar beter wordt is het eetcafé een begrip geworden in Zwolle. Het helpt natuurlijk ook dat het café in het hartje van de stad staat. Door de gastvrije sfeer zal iedereen, ook niet Zwollenaren, zich thuis voelen. Ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau betaalt.

Bij De Kleine hebben ze een kaart samengesteld die naadloos aansluit op de sfeer die het interieur van het café overbrengt. Het menu staat tjokvol met de lekkerste gerechten en natuurlijk de specialiteit, de Saté. Vaste gasten komen al jaren van heinde en verre om een bord van die lekkere saté te bemachtigen. Maar ook voor de gasten die geen liefhebbers zijn van de saté zijn er goede opties. Neem bijvoorbeeld een kop rijkgevulde uiensoep of laat u verleiden door de spareribs.

Door de sfeer van een bruin café te cultiveren is het eetcafé de ideale locatie voor een intiem diner bij kaarslicht. Maar een avondje met vrienden is net zo goed te doen bij De Kleine. Tijdens de zomer kunt u genieten van de speciale zomer gerechten terwijl u op het buitenterras nog lekker in het zonnetje zit.

Na het eten mag u natuurlijk ook gewoon aan de bar plaatsnemen. Hier vloeien de drankjes rijkelijk. Naast bijzondere wijnen hebben ze bij De Kleine ook heerlijk bier. Naast het huismerk, Amstel, kunt u altijd een lekker speciaal biertje, van de tap of uit de fles, kiezen.

Bij De Kleine staan ze te popelen om u te ontvangen. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau.