Mayur Kitchen (geen e-vouchers)

Adres
Melkmartk 42
8011 ME Zwolle
Telefoon
038 4235531
Dinerbon.com Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)

Houdt u er van om uit eten te gaan in een restaurant met een exotische keuken en bent u op zoek naar een leuke horecagelegenheid in het centrum van Zwolle om met uw dinerbon een leuke culinaire avond uit te beleven? Reserveer dan een tafel bij restaurant Mayur Kitchen aan de Melkmarkt 42. In dit restaurant werken Zaman en Asha Akther samen met hun team iedere avond hard om u bij uw bezoek met uw dinerbon te verwennen met de lekkerste gerechten uit de Indiase keuken en die van Bangladesh. Dit doen zijn met passie en met groot plezier, omdat koken en u een heerlijke avond uit bezorgen hen veel energie geeft. In het restaurant hangt dan ook een fijne en positieve sfeer.

Der gerechten die u kunt bestellen bij uw bezoek met uw dinerbon aan Mayur Kitchen zijn allen traditioneel. Binnen deze traditionele keuken is echter zeer veel variatie en afwisseling mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een pittig vleesgerecht, maar ook voor een mild gerecht met vis of vegetarische gerechten met heerlijke verse groenten. Op de menukaart zijn alle gerechten bij hun traditionele naam genoemd, maar daaronder staat uitgelegd wat het gerecht precies inhoudt. Bovendien kunt u de vriendelijke bediening inschakelen wanneer u moeite heeft met kiezen.

Laat u in dit restaurant meevoeren met de verschillende smaken, kleuren, en geuren van de keukens van India en Bangladesh. U zal warm worden ontvangen in het restaurant door het team van Mayur Kitchen. Ook wanneer u met uw dinerbon komt! Het team verheugt zich al op uw komst, dus reserveer snel een tafel!