Sawatdee Zwolle

Adres
Nieuwe Markt 8
8011PE Zwolle
Telefoon
038 458 0999
Dinerbon.com Zwolle Sawatdee Zwolle
Dinerbon.com Zwolle Sawatdee Zwolle
Dinerbon.com Zwolle Sawatdee Zwolle

Iedereen die wel een heeft gereisd in Thailand of aldaar op vakantie is geweest zal kunnen beamen dat de Thaise keuken rijk is aan verschillende geuren, kleuren en smaken en dat er bijna voor iedereen wel wat wils is, ongeacht de smaak van die persoon. Goed nieuws is, dat u om zelf ook deze ontdekking te maken niet op reis hoeft naar Thailand maar dat u dit ook gewoon in Nederland kunt doen. Er zijn namelijk veel goed Thaise Specialiteitenrestaurants die u met liefde kennis laten maken met de Thaise cuisine. Zo ook restaurant Sawatdee in Zwolle. Wat extra bijzonder is aan Sawatdee, is dat u hier terecht kunt met uw dinerbon! Zo kunt u uw dinerbon gebruiken om de mogelijkheden van de Thaise keuken te verkennen. Dat dit in een zee gastvrije omgeving gebeurt waar u hartelijk zal worden onthaald, is dan alleen maar mooi meegenomen.

In de keuken van Restaurant Sawatdee worden met veel toewijding voor u de lekkerste Thaise gerechten klaargemaakt. Op de kaart staan gerechten met vis, varken, kip, rundvlees en vegetarisch ingrediënten, waardoor u met uw dinerbon lekker kunt variëren. Probeer de ‘Pho phia koeng’, dit zijn mini garnalen loempia’s die worden geserveerd met chilisaus of ga voor de ‘Kra duuk moo thod’, een gerecht van spareribs die op speciale Thaise wijze zijn bereid.

Lijkt het u wel wat om met uw dinerbon de Thaise keuken te gaan ontdekken? Twijfel dan niet langer en breng een bezoek aan restaurant Sawatdee in Zwolle. Het team van Sawatdee zal u vriendelijk welkom heten bij uw bezoek.