Destino

Adres
Zaagmolenkade 37/38
3035KA Rotterdam
Telefoon
010 8422059
Dinerbon.com Rotterdam Destino
Dinerbon.com Rotterdam Destino

Onze menukaart bevat vooral tapas, is seizoensgebonden en wisselt elke 8 weken. Daarnaast laten we ons graag op de markt verrassen en daarom hebben we ook nog een ruim assortiment dagelijks wisselende tapas buiten de kaart om. Elke dag iets nieuws dus, dat houdt het voor ons ook spannend! Bij Destino kiezen we voor de beste producten van eigen bodem of streekproducten uit Spanje. Uiteraard zoveel mogelijk biologisch en verantwoord.

Goed koken is ook een kwestie van kijken en veel proeven, daarom gaan we vaak naar Spanje om daar inspiratie op te doen. Alle leuke en bijzondere restaurants die we ontdekken, delen we graag met je. We hebben per stad een aantal tips verzameld, we geven aan wat wij er het lekkerst vonden en ook kun je zien op welk moment van de dag je er het best heen kunt gaan. Heb je ook een tip voor ons? Laat het ons weten via Facebook.

Heb je iets te vieren of organiseer je een zakelijk evenement waar lekker eten voor een goede break moet zorgen? Dat kan! Destino verzorgt ook catering en besloten lunches of diners op de momenten dat het restaurant is gesloten.

Je kunt bij Destino alle dagen van de week reserveren, we reserveren echter niet de gehele zaak vol, zodat we altijd ruimte hebben voor passanten, dat vinden wij wel zo gastvrij. Wanneer we dus even geen plek hebben werken we met een wachtlijst en kun je aan onze bar alvast wat tapas uit de vitrine proeven in combinatie met een glas Spaanse wijn of mooie Gin Tonic. Dan laten wij het weten als er een tafel vrijkomt.

Zo. Genoeg gepraat! Trek? Zin om te koken? Veel plezier met onze Destino-recepten.