Restaurant de Deel

Adres
Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13
3958 CA Amerongen
Telefoon
0343 - 451692
Dinerbon.com Amerongen Restaurant de Deel
Dinerbon.com Amerongen Restaurant de Deel
Dinerbon.com Amerongen Restaurant de Deel

U kunt ook met uw Dinerbon terecht bij Restaurant De Deel in Amerongen. Heeft u echt weer eens zin om u culinair te laten verassen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Restaurant De Deel hoort bij het gezellige Hotel Buitenlust. Zowel hotelgasten als gasten van buitenaf zijn van harte welkom voor een hapje en drankje. Hier geniet u van mooie seizoenspecialiteiten, bijpassende wijnen en volledig ontspanning. Vooral op het zonnige terras kunt u echt weer helemaal tot rust komen! Reserveer nu en neem uw Dinerbon mee.

Restaurant De Deel is niet alleen geschikt voor een intiem diner voor twee, maar ook voor uw volgende feest of partij. Informeer hier gerust naar bij één van de medewerkers. Restaurant De Deel ligt in de historische dorpskern van Amerongen. Een etentje zal extra lekker smaken na een fiets- of wandeltocht in de natuur of een bezoekje aan Kasteel Amerongen! Met uw Dinerbon kunt u hier genieten van overheerlijke gerechten. Bestel als voorgerecht bijvoorbeeld het varken gestoofd met knolselderij, verse truffel en aardappelchips. Ook bij de hoofdgerechten vindt u veel seizoenproducten terug. Wat dacht u bijvoorbeeld van hertenbiefstuk met gegrilde boleet, eigen jus en Madeleine van paddenstoel? Of is de risotto met paddenstoelen met Grano Padano en rucola meer iets voor u?

Voor de echte Bourgondiërs onder ons heeft Restaurant De Deel ook een indrukwekkende wijnkaart samengesteld. De heerlijke rode en witte wijnen worden voor u in een speciale kast voor u op de juiste temperatuur gehouden. Vraag gerust aan de bediening welke wijnen het beste bij uw gerecht passen. Zo geniet u van een perfect diner met uw Dinerbon!