Athene Pallas

Adres
Hof 19
3811 CJ Amersfoort
Telefoon
033-4611310
Dinerbon.com Amersfoort Athene Pallas
Dinerbon.com Amersfoort Athene Pallas
Dinerbon.com Amersfoort Athene Pallas
Dinerbon.com Amersfoort Athene Pallas

Op De Hof in Amersfoort zitten heel veel gezellige restaurantjes en terrasjes. Wij kunnen u aanraden om met uw Dinerbon eens langs te gaan bij Pallas Athene. Zoals de naam u waarschijnlijk al doet vermoeden, kunt u hier kennis maken met traditionele Griekse gerechten. De eigenaar wilt u graag laten proeven dat de Griekse keuken zoveel meer is dan alleen gyros. Bij Pallas Athene beleeft u een verassende avond uit voor een goede prijs. U kunt er ook met uw Dinerbon betalen!

Op de uitgebreide menukaart van Pallas Athene vindt u de klassieke Griekse gerechten in een modern jasje. Bent u niet zo’n grote eter of vindt u het leuk om allemaal verschillende hapjes te proberen? Bestel dan mezzedes met uw Dinerbon. Mezzedes zijn kleine gerechten die traditioneel tussendoor of als voorgerecht worden gegeten, meestal in combinatie met een alcoholische consumptie. Op deze kaart staat onder andere tzatziki, gebakken ansjovis, Griekse gehaktballetjes en gebakken gepaneerde feta. Onder de hoofdgerechten vindt u heerlijke grillspecialiteiten en oven- en stoofgerechten. Bent u een vleesfan? Bestel dan met uw Dinerbon de ‘Pallas Athene’, bestaande uit een combinatie van kipfilet, varkenssouvlaki, lamskotelet, bifteki en varkenshaas van de grill. U zult Pallas Athene in ieder geval niet hongerig verlaten!

Bent u een echte wijnkenner of vindt u het leuk om nieuwe wijnen te leren kennen? Kom dan ook eens langs bij de wijnbar op de tweede verdieping van Pallas Athene. Ze organiseren zelfs regelmatig wijnproeverijen. Kijk op de website voor meer informatie.