Kaldi Amersfoort

Adres
Kamp 10
3811AR Amersfoort
Telefoon
033 2020902
Dinerbon.com Amersfoort Kaldi Amersfoort
Dinerbon.com Amersfoort Kaldi Amersfoort
Dinerbon.com Amersfoort Kaldi Amersfoort

Verzilver u dinerbon bij de gezelligste koffiebar van Amersfoort. Kaldi is een unieke koffiebar met verhaal. Kaldi is namelijk een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Met dit verhaalt krijgt u tijdens het koffiedrinken een extra ervaring. Het is voor ons belangrijk dat koffie een beleving is en daarom bieden wij alleen de hoogste kwaliteit aan. In juni 2017 zijn wij heropend en hebben wij en nieuwe moderne en frisse uitstraling gekregen. Uniek aan onze koffiebar is, is dat wij de koffie  ook verkopen. Op deze manier kunt u de koffie die u in de koffiebar drinkt ook thuis gaan drinken.

Onze koffie wordt met liefde voor u gemaakt en geserveerd. Naast de Koffie verkopen wij ook heerlijke huisgemaakt gebak en broodjes. Dit lekkers kunt u gewoon met u dinerbon betalen. Kom bijvoorbeeld genieten van de karamel- notentaart of van de worteltaart. Allemaal gemaakt in eigenkeuken en heeft daarom de unieke Kaldi beleving die u ook bij de koffie ervaart. Voor een lunch bent u bij ons ook aan het juiste adres. Kom een lekker tosti mozzarella eten. Ons unieke assortiment laat u ervoor zorgen dat u niet meer bij ons weg wilt.

Pak u dinerbon en kom u vingers aflikken bij ons lekker assortiment. Wij zijn gevestigd aan de Kamp 10 in Amersfoort.  Elke dinsdag zijn wij van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur geopend, zodat u uw dinerbon kunt komen verzilveren. . Heeft u vragen dan kunt u die stellen door te mailen naar amersfoort@kaldi.nl of door te bellen naar 033- 202 09 02. Tot gauw!