Lange Muur

Adres
Laanstraat 48
3743 BG Baarn
Telefoon
035-5429708
Dinerbon.com Baarn Lange Muur
Dinerbon.com Baarn Lange Muur
Dinerbon.com Baarn Lange Muur

Restaurant Lange Muur is een sfeervol restaurant in Baarn waar u terecht kunt voor een authentieke Chinese of Indische maaltijd. Als u weer eens zin heeft in een Oriëntaalse avond, bent u hier aan het juiste adres met uw Dinerbon. Hier weet u echt weer hoe lekker en veelzijdig deze keukens zijn. De menukaart staat vol met nasi- en bamigerechten, kipgerechten, visgerechten, groentegerechten en rijsttafels. U kunt de Oriëntaalse lekkernijen uiteraard afhalen voor thuis, maar het is ook leuk om plaats te nemen in het restaurant en u te laten verzorgen door het vriendelijke personeel. Kom dus gauw met uw Dinerbon naar Restaurant Lange Muur!

Bij Restaurant Lange Muur kan iedereen genieten van een heerlijke Chinees-Indische maaltijd. Begin uw diner bijvoorbeeld met een haaienvinnensoep of een portie mini-loempia’s. Onder de hoofdgerechten vindt u alle traditionele lekkernijen zoals Nasi Goreng, Babi Pangang, Foe Yong Hai, Tjap Tjoy en nog veel meer. Neem ook gerust een kijkje bij de specials voor als u iets nieuws wilt proberen. Heeft u moeite met het maken van een keuze? Besteed dan uw Dinerbon aan een gelukkig, rijk en lang gezond leven met één van de Sam Sin Menu’s. Dan krijgt u een combinatie van drie door u gekozen gerechten.

Bij Restaurant Lange Muur is het ook mogelijk om een rijsttafel te bestellen in ruil voor uw Dinerbon. Zo kunt u onder andere kiezen voor een Chinese, Indische of een Dim Sum Rijsttafel. Dan krijgt u Soep Lange Muur, Gon Bao Kai, Sze Chuan Ngau, Yu Shiang Yuk en La Tjap Ha. Dat wordt smullen!