Lunchroom Rentree

Adres
Laanstraat 89
3743BC Baarn
Telefoon
035 - 5424674
Dinerbon.com Baarn Lunchroom Rentree
Dinerbon.com Baarn Lunchroom Rentree

In het mooie en leuke winkelcentrum van Baarn staat de gezellige lunchroom Rentree. U kunt bij ons lekker lunchen of dineren met uw dinerbon! U kunt dit bij ons binnen of buiten doen. Binnen hebben wij  oudere en nieuwe stijlen samengebracht om u te laten genieten in een rustige sfeervolle omgeving. Buiten hebben wij genoeg tafeltjes staan waar u heerlijk kunt genieten van uw maaltijd en de gezellige omgeving van het winkelcentrum. Wij hebben voor de liefhebber ook een leestafel waar u diverse lokale en nationale kranten en bladen kunt lezen. Verder beschikken wij over een team dat hard werkt om u een prettig verblijf te geven. U kunt voor al uw vragen en wensen bij hen terecht en zij zullen hun uiterste best doen om u daarbij te helpen. Iedereen is bij ons van harte welkom, dus twijfel niet en neem jong en oud gerust mee!

Ons team uit de keuken zal voor u een ruime keuze aan maaltijden en gerechten maken. U heeft daarbij keuze uit vele soorten broodjes, soepen, lunchgerechten, voorgerechten, poffertjes, pannenkoeken, luxe gerechten, ijs en desserts. Er is genoeg om te smullen voor uw dinerbon!
Verder hebben wij ook nog een ruime keuze aan verschillende soorten dranken en lekkernijen. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten bieren, wijnen en andere alcoholische dranken, maar ook aan gebak, zoetigheden, snacks en bittergarnituur. Er is veel lekkers voor jong en oud!

Kom snel eens langs met uw dinerbon om heerlijk te smullen!