Ripassa Eten en Drinken

Adres
Emmaplein 10
3722 AD Bilthoven
Telefoon
030 - 2251030
Dinerbon.com Bilthoven Ripassa Eten en Drinken
Dinerbon.com Bilthoven Ripassa Eten en Drinken

Ripassa Eten en Drinken is een stijlvol vormgegeven restaurant in het centrum van het gemoedelijke Bilthoven. U kunt hier ook met uw Dinerbon terecht. Laat u verrassen door het interieur van ontwerper Jeroen Heine! Ripassa is gevestigd in de voormalige plaatselijke Peugot garage en is nu voorzien van ruime zetels, fraaie loungebanken en een ruime leestafel. Hierdoor kunt u met uw Dinerbon aangenaam verpozen in Ripassa. U kunt er genieten van de veelzijdige mediterrane keuken, waar het accent ligt op de Italiaanse keuken. Dit is toch wel de lekkerste keuken van allemaal!

Waar mogelijk werken de koks van Ripassa met biologische en maatschappelijk verantwoorde producten van hoge kwaliteit. Dat is te zien in onze menukaart, en ook te proeven in de gerechten. Onze kaart bestaat uit tal van biologische gerechten, gevulde pasta’s en nog veel meer. Wat dacht u bijvoorbeeld van ravioli met pompoen, lamsham, tomaat, spinazie en pijnboompitten? Of is de Iberico met knolselderij, zwarte knoflook en rosevalaardappelen meer iets voor u? Hoe dan ook is uw diner met de Dinerbon pas compleet met een mooi glaasje wijn. Ze hebben dan ook een uitgebreide en scherp geprijsde wijnkaart. Kies uw favoriete wijn en dan zorgt het bedieningsteam ervoor dat hij op de juiste temperatuur geserveerd wordt

Bij Ripassa geniet u in ruil voor uw Dinerbon van een heerlijke Italiaanse maaltijd. De liefhebber van culinaire verassingen kan ook het wisselende menu van twee of drie gangen bestellen. Ze beschikken ook over een indrukwekkende dessertkaart met klassiekers zoals sgroppino en tiramisu. Het team van Ripasso hoopt u snel te kunnen verwelkomen in hun mooie brasserie!