Amis

Adres
Dorpsstraat Vo Steenstraat 81
3732HH De Bilt
Telefoon
030 221 3181
Dinerbon.com De Bilt Amis
Dinerbon.com De Bilt Amis

Wees welkom met uw Dinerbon bij Restauant Amis. Amis betekent vrienden in het Frans en dat is precies wat we met u willen worden.

Bij Amis kunt u heerlijk eten en drinken in een gezellige en gemoedelijke sfeer. Wij bieden u een uitgebreid diner, maar ook bijvoorbeeld een borrel met garnituur. Zo schenken wij vele heerlijke wijnen en hebben wij speciaal Utrechts bier. Hier kunt u allerlei lekkere kleine gerechtjes bij kiezen. Bij Amis is niets onmogelijk. Het restaurant heeft een warme en stijlvolle huiskamersfeer waarin u kunt genieten van culinaire hoogtepunten bereid door ons ervaren en gepassioneerde keukenteam. Uw avond is helemaal compleet als u afrekent met uw Dinerbon!

Vraag ook eens naar onze gerechten die worden gegrild op onze houtskool BBQ. Bijvoorbeeld een lekkere saté, een mooie sappige steak of een heerlijk stukje vis. Alles uiteraard met een bijpassend garnituur.

Amis is een leuke gelegenheid als u iets te vieren hebt met vrienden, familie of collega’s. Speciaal voor grotere groepen hebben wij naast onze kaart een aantal speciale arrangementen samengesteld; van een diner, borrel tot high tea of vergaderarrangement. Vraag naar de mogelijkheden!

U vindt Amis in De Bilt, aan de rand van Utrecht en vlak bij uitvalswegen van de A28 en A27. Rondom Amis zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Wij zijn ook goed met het Openbaar Vervoer te bereiken. Wij hopen u snel te zien. Zeker ook met uw Dinerbon. Tot ziens bij Amis!