Restaurant de Witte Zwaan

Adres
Dorpsstraat Vo Steenstraat 8
3732 HJ De Bilt
Telefoon
030 221 01 25
Dinerbon.com De Bilt Restaurant de Witte Zwaan
Dinerbon.com De Bilt Restaurant de Witte Zwaan
Dinerbon.com De Bilt Restaurant de Witte Zwaan

Let op: Uw cadeaukaart is hier geldig op dinsdag t/m donderdag en vrijdag alleen voor lunch

In de Bilt schommelt het altijd wat betreft de temperatuur. Vooral in het restaurant De Witte Zwaan. Daar worden gloeiend hete gerechten en ijskoude desserts bereid. Op een plek zo doordrenkt met historie hoort natuurlijk een restaurant van hoge kwaliteit en De Witte Zwaan is de aangewezen kandidaat. U kunt er met elk betaalmiddel betalen. Zelfs de Dinercheque. 

De basis van de kaart is Frans maar daar is de chef-kok niet opgehouden. Door soms risico’s te nemen heeft hij een kaart kunnen samenstellen die het begrip Frans is overstegen. De smaakvolle combinaties zorgen voor een culinaire dagdroom die u nog lang zult heugen.

U kunt natuurlijk kiezen voor een à la carte menu maar ook voor diegene met een avontuurlijke kant is er keus bij De Witte Zwaan. Neem dan het Chef’s Choice menu waar u een verrassingsmenu krijgt van 3- tot 7-gangen. Ook voor de kleinere gourmands is er een kaart samengesteld. Iedereen verdiend het om lekker en verantwoord te eten, ook de kinderen. Een complete ervaring dus. En ja dat kunt u met een Dinercheque betalen.

U kunt bij het restaurant terecht voor dat intieme diner voor twee maar ook met grotere gezelschappen. Laat het wel even weten als het er meer dan twintig zijn, zodat het restaurant iedereen tot op de wenken kan bedienen. Vraag voor de zekerheid of u dan ook met een dinercheque kan betalen.