Bistro De Overkant

Adres
Dorpsplein 6
3941 SH Doorn
Telefoon
0343 - 477 330
Dinerbon.com Doorn Bistro De Overkant
Dinerbon.com Doorn Bistro De Overkant
Dinerbon.com Doorn Bistro De Overkant

Bistro De Overkant is te vinden aan het gezellige dorpsplein in Doorn. Als u van lekker eten houdt, moet u hier zijn met uw Dinerbon. Het uitgangspunt is dat iedere gast moet kunnen genieten van een culinaire maaltijd, volledige ontspanning en gezellig samenzijn. Mocht u dus specifieke wensen hebben, schroom dan niet om een van de medewerkers aan te spreken en uw voorkeuren door te geven. U hoeft bij De Overkant niet diep in de buidel te tasten. Betalen kan namelijk ook gewoon met uw Dinerbon!

Bij Bistro De Overkant kunt u genieten van een uitgebreid diner. Op de menukaart vindt u een mooie combinatie van moderne en klassieke gerechten, voornamelijk gebaseerd op de traditionele Franse keuken. Verse ingrediënten van hoge kwaliteit en een vernieuwende kijk op koken zijn de uitgangspunten van de koks. Omdat de chef-kok samenwerkt met lokale leveranciers kunt u kennis maken met eerlijke en verrassende smaakcombinaties. Vergeet uw Dinerbon niet! In de avond kunt u bij Bistro De Overkant zo uitgebreid dineren als u zelf maar wil. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere lekkernijen van het seizoen zoals ree met yoghurt-kardemom, tarte tatin en ui. Of wat dacht u van risotto met pompoen en een groentebitterbal?

Wilt u graag verschillende dingen proberen? Besteed dan uw Dinerbon aan een proeverij van drie, vier of vijf gangen. Het is ook mogelijk om hier een bijpassend wijnarrangement bij te bestellen. De vinoloog heeft de wijnkaart prachtig samengesteld met bijzondere mooie en unieke wijnen. Laat u culinair verrassen door al het moois wat het seizoen ons biedt!