De Notabelen

Adres
Plein 1923
3941ER Doorn
Telefoon
0343 415 989
Dinerbon.com Doorn De Notabelen
Dinerbon.com Doorn De Notabelen
Dinerbon.com Doorn De Notabelen

Genieten van een prachte omgeving met een lekker hapje eten? Dat doet u bij de Notabelen. Wij zijn het gezelligste restaurant van Doorn waar u kunt betalen met u dinerbon gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Wij zijn centraal gelegen voor wandelaars, fietser en automobilisten. Wij beschikken over een groot terras, waar u in de zomer kunt genieten van het zonnetje of als het zonnetje er niet is van de frisse lucht met een dekentje over u voeten. U kunt bij ons dus een hele lange tijd van het terras genieten! Naast ons terras vind u een aantal oplaadpunten voor de elektrische fietsen. Al deze luxe en lekker eten dat u gewoon betaald met u dinerbon, wie wilt dat nou niet?

In onze keuken worden alle gerechten vers voor u bereid door onze chef kok. Onze gerecht worden bereid met verse producten en met producten uit de omgeving. Onze bediening zorgt voor een vriendelijke en goede service die u bezoek bij ons compleet maakt. Kom met u dinerbon genieten van onze chef special de Côte de Boeuff bereid in een braadjus met stroganoff en paddenstoelen. Dit gerecht is te bestellen voor twee personen. Liever een gerecht voor u allen? Dan kunt u kiezen voor één van onze andere lekkere gerechten, zoals de Tamme Eend. Dit gerecht is bereid in een worteljus met komijn, pompoen en zoet aardappel. Sluit af met een lekker nagerecht!

Ben u al ingedachte bij de Notabelen? Kom dan gauw naar ons toe en laat je gedachten uitkomen. Verzilver u dinerbon op maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 01.00 uur, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 02.00 uur of zondag van 11.00 uur tot 01.00 uur. Tot gauw bij de Notabelen.