Residence Rhenen

Adres
Veenendaalsestraatweg 50
3921 EC Elst
Telefoon
0318 542 888
Dinerbon.com Elst Residence Rhenen
Dinerbon.com Elst Residence Rhenen
Dinerbon.com Elst Residence Rhenen
Dinerbon.com Elst Residence Rhenen

Op een geweldige locatie middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug ligt Residence Rhenen. De voormalige Oranjerie is hier omgetoverd tot het moderne restaurant De Rotisserie. Met zijn mooie open keuken en prachtige terras is dit een uitstekende bestemming voor de besteding van uw Dinerbon. In een rustgevende ambiance kunt u hier genieten van eerlijk en vers eten bereid door de beste chefs. Zowel voor de lunch, het diner als een goed glas wijn kunt u hier terecht. U kunt ook bij reservering genieten van een uitgebreide High Tea of High Wine. Dit betekent proeven van onze kwaliteitswijnen onder het genot van complimenterende koude en warme hapjes.

Onze gerechten zijn Frans georiënteerd en worden bereid met eerlijke en verse ingrediënten. De smaken zijn klassiek met een moderne presentatie. Het is voor ons heel belangrijk om gebruik te maken van verantwoorde streek- en seizoensproducten. Onze menukaart biedt u dan ook geen standaard menu’s. Wij serveren altijd een op het seizoen geïnspireerd menu of doen u een menuvoorstel passend bij uw wensen en voorkeuren. Wanneer u het moeilijk vindt om te kiezen is de 3x3 trilogie precies wat u zoekt. U krijgt een driegangenmenu en geniet bij elke gang van drie verschillende gerechtjes.

Wij zijn zeven dagen per week geopend vanaf half twaalf. U bent elke dag welkom om te komen genieten van culinaire hoogstandjes. Met uw Dinerbon is dit mogelijk op een prachtige locatie nog geen tien minuten rijden vanaf de A12. Wij verwelkomen u alvast van harte.