Bij Bart

Adres
Oude Kerklaan 15
3828 GC Hoogland
Telefoon
033-7200820
Dinerbon.com Hoogland Bij Bart
Dinerbon.com Hoogland Bij Bart
Dinerbon.com Hoogland Bij Bart
Dinerbon.com Hoogland Bij Bart
Dinerbon.com Hoogland Bij Bart

Woont of werkt u in Amersfoort en omgeving? Kom dan weer helemaal tot rust onder het genot van een hapje en drankje bij Restaurant Bij Bart. Deze gezellige eetgelegenheid is gevestigd in een prachtige monumentale boerderij en beschikt over een open keuken waardoor u gezellig mee kunt kijken met de chef-kok. Bovendien wordt uw Dinerbon hier ook geaccepteerd. U hoeft dus nergens meer aan te denken en alleen maar achterover te leunen en te genieten van de smakelijke gerechten en bijzondere wijnen.

Bij Bart is geopend op woensdag tot en met zondag tussen 17:00 en 21:00. U kunt online reserveren en betalen met uw Dinerbon. De menukaart bestaat uit eerlijke gerechten, waarbij zo veel mogelijk componenten ambachtelijke worden bereid in eigen keuken. Ook maakt chef-kok Jeroen graag gebruik van dagverse producten van het seizoen en uit de streek. De kaart verandert dan ook regelmatig! In de winterperiode kunt u bijvoorbeeld de volgende hoofdgerechten vinden: wildduo van hert en wild zwijn met gestoofde rode kool en paddenstoelen; schelvis met een risotto van pompoen; en een groentestoofpot met drie verschillende aardappelen en geroosterde paprika. Heeft u meer zin in biefstuk? Bestel dan met uw Dinerbon een steak van ‘’dubbeldoel-koe’’. Dit vlees is niet alleen prachtig gemarmerd en mals, maar ook nog eens verantwoord!

Sluit uw diner af met één van de heerlijke desserts. Zo hebben ze een cheesecake met witte chocolade en pecanotenijs, gateau chaud met gezouten caramel en kwark-honingijs en nog veel meer. Een kaasplankje kan natuurlijk ook! Geniet van een uitbreid diner met uw Dinerbon.