Bij Teus

Adres
Plein 3
3991 DK Houten
Telefoon
030-6343657
Dinerbon.com Houten Bij Teus
Dinerbon.com Houten Bij Teus
Dinerbon.com Houten Bij Teus
Dinerbon.com Houten Bij Teus

U bent met uw Dinerbon ook van harte welkom bij Restaurant Bij Teus in Houten. Als u van uitgebreid tafelen en verassende smaakcombinaties houdt bent u hier aan het goede adres. Eigenaar Teus is een bijzondere man die graag vrienden over de vloer heeft voor een lekker hapje en om te proosten op het goede leven. Bij Teus is prachtig en modern ingericht en heeft een open keuken in het midden van de zaak. De afstand tussen de chef en zijn gasten is dus klein. Ervaar het zelf met uw Dinerbon! Bij Teus is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 17:00 en 0:00.

Het is aan te raden om te reserveren, want Bij Teus is zeer geliefd onder gasten van heinde en verre Men komt er graag omdat gasten echt helemaal in de watten worden gelegd. Het personeel zorgt er voor dat u niets tekort komt! De gerechten zijn van culinaire topkwaliteit, waarbij u zich zeker van verbazen over de prijs-kwaliteitverhouding. Betaal ook gerust met uw Dinerbon. De koks in de keuken van Teus maken elke drie weken een nieuw verassingsmenu waar alles draait om pure producten en creativiteit. U heeft daar bij de keus uit drie, vier, vijf, zes of maar liefst zeven gangen. Bij Teus heeft u alle rust en ruimte om uitgebreid te tafelen.

Bestel bij uw diner met de Dinerbon ook een bijpassend glaasje wijn. Bij Teun heeft geen standaard wijnen, maar echt unieke wijnen met een bijzonder verhaal. Het team van Bij Teun hoopt u te mogen verwelkomen!