Brasserie EnZo Houten

Adres
Het rond 58
3995 DL Houten
Telefoon
030 - 6353555
Dinerbon.com Houten Brasserie EnZo Houten
Dinerbon.com Houten Brasserie EnZo Houten
Dinerbon.com Houten Brasserie EnZo Houten

Vanaf nu heeft u een zeer leuke en unieke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het gezellige Houten! U bent namelijk van harte welkom bij Brasserie &ZO om met uw dinerbon de sfeer en de culinaire hoogstandjes van de chef te komen proeven. Brasserie &ZO is een restaurant met een hippe en huislijke inrichting. Kamerplanten, leren fauteuils en een bonte mengeling aan verschillende stoelen leiden tot een gezellig ontspannen sfeertje waarin u ongedwongen met vrienden en familie de avond kunt doorbrengen. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen aan de hoge tafels op het terras, die door de natuurlijke overkapping van het pand altijd droog staan. Vuurlantaarns en mooie bloemen geven ook het terras een zeer gezellige sfeer, waar u tot in de late uurtjes na kunt praten met een goede wijn of koffie.

Op de menukaart vindt u bij Brasserie &ZO een verscheidenheid aan originele gerechten met pure en verse ingrediënten. Het keukenteam stelt deze met veel passie en liefde voor koken voor u samen. U kunt kiezen voor een compleet drie gangen menu, of zelf iets kiezen van de kaart. Wat dacht u bijvoorbeeld van Ceviche kabeljauw met granité gintonic en komkommer als voorgerecht, gevolgd door een gegrilde tonijn met groene curry en kokos kaviaar? Of misschien een lekkere pannacotta met pure chocolade en een bereiding van banaan en karamel?

De keus is bij Brasserie &ZO geheel aan u. Voor vleesliefhebbers, visliefhebbers en vegetariërs is er in ieder geval altijd wat wils. Ga de sfeer en de keuken van de Brasserie vooral zelf ontdekken met uw dinerbon, u bent van harte welkom!