Eetatelier st. Reinaerde

Adres
Het Rond 86
3995 DM Houten
Telefoon
030 635 3398
Dinerbon.com Houten Eetatelier st. Reinaerde
Dinerbon.com Houten Eetatelier st. Reinaerde

Bij het Eetatelier st. Reinaerde heten wij u graag welkom. Wij hebben ons eetatelier flink onder handen genomen. Er zijn diverse veranderingen doorgevoerd. Zo kunt u nu bijvoorbeeld betalen met een dinercheque van Diner Cadeau. We bereiden nu ook onze gerechten met zoveel mogelijk duurzame streekproducten.

Door middel van natuurlijke materialen en tinten proberen we onze nieuwe karakter zo veel mogelijk uit te stralen. Ook zijn onze gerechten altijd met veel zorg en creativiteit bereid. Wij hopen u altijd te kunnen verrassen met onze vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Denk hierbij aan een heerlijk lamshaasje of een geweldige vega burger. Maar u kunt natuurlijk altijd bij ons terecht voor een ouderwets kopje koffie met huisgemaakt gebak. Ook voor lekkere speciaal bieren bent u bij het Eetatelier aan het juiste adres.

Wij zijn in het centrum van Houten gebleven, aan het Rond 86. Ook zijn we nog steeds bereikbaar en betaalbaar voor iedereen gebleven. Dit is belangrijk want we blijven natuurlijk werken met mensen met een verstandelijke handicap want zij zorgen voor een unieke ervaring die zowel verrassend is als enorm gastvrij. Kinderen zijn bij ons meer dan welkom. Voor de kleintjes is er een speciaal kindermenu en zelfs een aparte speelruimte.

U kunt met wel veertig gasten bij ons aan tafel maar in de zomer zijn dat er nog meer. Ons zonovergoten terras is een traktatie voor iedereen. Het terras is een ideale locatie om gezellig te borrelen. Kom langs en nuttig een heerlijk speciaal biertje of nip aan een bijzonder wijntje. Ook staan er altijd lekkere hapjes voor u klaar.

Laat u dus verrassen bij het Eetatelier. Vergeet niet dat we ook de dinercheque van Diner Cadeau accepteren.