Tante Truus Pannenkoeken

Adres
Piazza 83
3995XL Houten
Telefoon
06 12 90 79 48
Dinerbon.com Houten Tante Truus Pannenkoeken
Dinerbon.com Houten Tante Truus Pannenkoeken
Dinerbon.com Houten Tante Truus Pannenkoeken

Pannenkoeken eten, het is een leuk uitje om te ondernemen met een groep vrienden, een groep leuke collega’s of met het hele gezin. In Houten kunt u nu heerlijk pannenkoeken gaan eten, en dat dan ook nog eens met uw dinerbon! U bent met uw dinerbon namelijk meer dan welkom bij Tante Truus Pannenkoeken. Een modern en sfeervol pannenkoekenrestaurant dat is gelegen aan de Piazza 83 in het centrum van Houten. U kunt hier in een laagdrempelige setting genieten van ambachtelijke pannenkoeken en meer, terwijl de kinderen rustig spelen in de speelhoek of genieten van hun eigen kinderpannenkoek met versiersels!

De mogelijkheden met uw dinerbon bij Tante Truus Pannenkoeken zijn ruim. Zo kunt u natuurlijk kiezen uit een zeer grote hoeveelheid verschillende pannenkoeken met zoet of hartig beleg, of voor een van de specialiteiten, waaronder de pannenkoek ‘Tante Wil’. Dit is een pannenkoek met gesmolten brie, cashewnootjes, honing en rucola. Probeer ook de ‘Opa Kees’, een boerenpannenkoek met spek, ham, salami, kaas, champignon en ui. Heeft u liever iets anders dan een pannenkoek, dan is dat eveneens mogelijk. U kunt dan onder andere kiezen uit een maaltijdsalade geitenkaas met diverse soorten sla, tomaat, komkommer, gemengde noten, honing en vijgen of een flammkuchen met gerookte zalm. Dit is een boden van brooddeeg belegd met crème fraîche, gerookte zalm, rode uit, kaas en bieslook.

Kom zelf de mogelijkheden ontdekken bij Tante Truus Pannenkoeken en laat u verassen door en grote aanbod. Uw dinerbon is uiteraard ook van harte welkom in dit restaurant dus vergeet niet om deze mee te nemen bij uw bezoek!