Midgetgolf De Roozeboom

Adres
Noord IJsseldijk 89
3402 PG IJsselstein
Telefoon
030-6880195
Dinerbon.com IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom
Dinerbon.com IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom
Dinerbon.com IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom
Dinerbon.com IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom

De Roozeboom is te vinden aan de rand van het IJsselbos, net buiten IJsselstein. Jong en oud is hier van harte welkom voor een ambachtelijke pannenkoek én een potje midgetgolf. Die pannenkoek kunt u ook bestellen in ruil voor uw Dinerbon! CrazyGolf is de naam van een gloednieuwe midgetgolfbaan met achttien holes aan speciale hindernissen. Dit is een superleuke activiteit voor in het weekend met uw gezin of vriendengroep. Het personeel van De Roozeboom hoopt u spoedig te mogen ontvangen! Geef wel even bij uw reservering aan dat u de Dinerbon graag wilt gebruiken.

Wat smaakt er nou beter dan een echte ouderwetse pannenkoek? Het beslag wordt gemaakt van meel van Korenmolen “de Windotter”, halfvolle melk, verse scharreleieren en nog enkele geheime ingrediënten. Dit zorgt er voor dat de pannenkoeken van De Roozeboom een unieke smaak krijgen. Proef het zelf tijdens een etentje met uw Dinerbon! Op de menukaart vindt u zowel hartige als zoete pannenkoeken. Onder de hartige pannenkoeken vindt u uiteraard de vertrouwde klassiekers met spek, kaas of champignons. Wilt u echt eens iets vernieuwends proberen? Ga dan voor de ‘Kookgek’ naar recept van Joop Braakhekke met spek, harissa en geitenkaas. Ook voor uw kinderen is er volop keus uit zoete en hartige varianten. Ook worden ze altijd verrast met een klein cadeautje!

Ook de zoetekauw kan zijn of haar geluk niet op bij De Roozeboom. Wissel uw Dinerbon bijvoorbeeld in voor een strooppannenkoek of een pannenkoek met appel, rozijnen, appeltaartijs en slagroom. Dat wordt smullen geblazen!