Auguste

Adres
Straatweg 144
3603 CS Maarssen
Telefoon
0346 - 565 666
Dinerbon.com Maarssen Auguste
Dinerbon.com Maarssen Auguste
Dinerbon.com Maarssen Auguste
Dinerbon.com Maarssen Auguste

Het meest exclusieve visrestaurant in Gooi en Vechtstreken is restaurant Auguste. Met uw dinerbon kunt u hier heerlijke visgerechten eten! Het restaurant is gevestigd aan de Straatweg in Maarssen en staat ook wel bekend als een befaamd restaurant. Het restaurant is prachtig ingericht en zomers heeft u de gelegenheid om buiten op het terras te zitten. In het restaurant is een homarium (soort aquarium) aanwezig met daarin schelpdieren. Dit homarium is leuk om eens te bezichtigen met bijvoorbeeld uw kinderen. De bediening zal ervoor zorgen dat u een zorgeloos bezoek heeft bij Auguste. Neem ook gezellig uw vrienden of familie mee om uw bezoek helemaal perfect te maken!

De keuken maakt gerechten met ingrediënten die het restaurant zelf onderhoud. Op deze manier kan de versheid en duurzaamheid van deze ingrediënten gewaarborgd worden. Chef-kok Martin de Vries zorgt er met zijn kunsten voor dat de versheid van de ingrediënten optimaal naar boven komen in het gerecht. U zult dus alleen maar droomgerechten eten met uw dinerbon! Een aantal gerechten van hoge kwaliteit zijn: Fine Cap Horn (Vendée), Kroketjes van Hollandse garnaal, Crostini's met rilette van makreel, yellowfin tonijn, ceviche van zeebaars, bisque van kreeft, gebakken rogvleugel en crema catalana. Verder zijn er ok verschillende dessertwijnen aanwezig. Hierbij heeft u keuze uit een heerlijke Ramos Pinto Ruby of Chateau du Haut Mayne. Genoeg keuze voor uw dinerbon dus en voor iedereen zijn er heerlijke gerechten aanwezig!

U bent iedere dag van harte welkom vanaf 11:00 uur. De keuken is voor u geopend vanaf 11:30 uur. Pak snel uw dinerbon en kom eens gezellig langs!