Heeren van Montfoort

Adres
Hoogstraat 41
3417HB Montfoort
Telefoon
0348-471229
Dinerbon.com Montfoort Heeren van Montfoort
Dinerbon.com Montfoort Heeren van Montfoort

Met uw Dinerbon kunt u eens een kijkje nemen bij Restaurant Heeren Van Montfoort. Dit luxe restaurant is te vinden in het centrum van het pittoreske Montfoort. U kunt hier terecht voor een heerlijk avondje uit. Ook tijdens de lunchuren is het restaurant geopend. Neem plaats in één van de supercomfortabele stoelen of in de rustgevende binnentuin en geniet in stijl.

Restaurant Heeren Van Montfoort wordt geleid door drie heren. Samen met hun team van gastvrouwen- en heren, sommeliers, keukenpersoneel en bediening zorgen ze er voor dat u een geweldige ervaring zult hebben. Het uitgangspunt van het restaurant is dan ook dat alles mogelijk is voor de gasten. Zo ook het accepteren van uw Dinerbon! In de avond kunt u het er echt even lekker van nemen tijdens een gezellig diner met uw partner, familie of vrienden. Als een echte Bourgondiër kunt u proeven van heerlijke gerechten uit voornamelijk de Franse keuken. Het stuk vlees/vis en seizoensgroenten staan daarbij centraal en alle sauzen zijn huisgemaakt. Daarbij kunt u ook een wijn bestellen van de uitgebreide wijnkaart. Naast bijzondere Franse wijnen, schenken ze ook Zuid-Afrikaanse, Argentijnse, Italiaanse en Australische wijnen. Er zijn zelfs wijnarrangementen mogelijk. Pak dus snel uw Dinerbon en reserveer!

Mocht u nog een gaatje over hebben na het eten, dan kunt u nog een dessert en/of een speciale koffie bestellen. De zoetekauwen in uw gezelschap zullen zeker blij zijn met bijvoorbeeld een dame blanche, een merengue of tiramisu. Voor de echte Fransman staat er ook een kaasplank op het menu. Bon appetit met uw Dinerbon!