La Barca

Adres
Herenstraat 41/42
3431 CW Nieuwegein
Telefoon
030-6049493
Dinerbon.com Nieuwegein La Barca
Dinerbon.com Nieuwegein La Barca
Dinerbon.com Nieuwegein La Barca
Dinerbon.com Nieuwegein La Barca

Restaurant La Barca brengt een stukje Italië naar Nieuwegein. Door de unieke locatie aan het Merwedekanaal kunt u hier met uw bootje aanmeren en zich echt even in de zonnige laars wanen. Uiteraard kunt u ook met uw auto parkeren of na een lange fietstocht of wandeling uw toevlucht zoeken. De warme ambiance en de authentieke Italiaanse muziek geven La Barca een echte Italiaanse sfeer en dan hebben we het nog niet eens over het overheerlijke eten gehad. Uw Dinerbon besteedt u hier gegarandeerd aan een heerlijke avond.

Onze kaart is zeer uitgebreid en bevat alles van vlees-, vis- en vegetarische gerechten tot overheerlijke pizza’s en pasta’s. U kunt echter geen fouten maken, want al onze gerechten zijn een welkome verrassing voor uw smaakpapillen. Voor onze gerechten gebruiken wij enkel verse ingrediënten en authentieke kruiden en dit proeft u! De vleesliefhebber kan bij ons zich tegoed doen aan een avond lang onbeperkt spare-ribs of heerlijke grillgerechten. Ook kunt u een uitgebreid meergangenmenu samenstellen. Wij serveren zowel koude als warme voorgerechten en lekkere soepen. Ontdek ook zeker ons grote aanbod aan verschillende koffies.  

La Barca opende zijn deuren in 1984 en is al meer dan 32 jaar een begrip in Nieuwegein en omstreken. Voor ieder bieden wij hier heerlijke Italiaanse gerechten die allemaal met zorg en liefde worden bereid. Uw Dinerbon accepteren wij hier graag dus kom snel eens langs! Probeert u ook zeker uw bezoek in het weekend te plannen. Dan kunt u tijdens uw diner genieten van prachtige live-muziek.