No. 100

Adres
Dorpsstraat 100
1393 NK Nigtevecht
Telefoon
0294 251344
Dinerbon.com Nigtevecht No. 100
Dinerbon.com Nigtevecht No. 100

Het dorpje Nigtevecht in de provincie Utrecht ligt aan de rivier de Vecht. De vecht is een prachtige locatie waar ook No. 100 Eten & Drinken staat. Wil je goed eten in een mooie omgeving en met uitkijken over de Vecht? Gebruik dan je Dinerbon bij No. 100 Eten & Drinken. Naast een restaurant is No. 100 Eten & Drinken ook een cafetaria, een bar en er is een prachtig terras met goed uitzicht over de Vecht. In het restaurant kun je lunchen en dineren, maar het is ook heerlijk om bij mooi weer op het terras met je Dinercheque een drankje te drinken met een klein hapje.

Lunchen, dineren en borrelen

Kom je met je Dinerbon lekker lunchen bij No. 100 Eten & Drinken, dan kun je kiezen uit diverse belegde broodjes, tosti's of een goed gevulde omelet. Een lekkere soep of een gezonde salade is ook mogelijk om als lunch te bestellen. De lunchkaart bevat tevens enkele borrelhapjes. Zo bestel je een portie bitterballen in een grote of kleine portie, diverse soorten kaas en worst, of chicken wings. De dinerkaart bestaat vooral uit klassieke gerechten met voorgerechten, hoofdgerechten en een dessert. Bestel als een voorgerecht voor een klassieke carpaccio, soep van de dag, gebakken mossels of een salade met kippenreepjes. Ook de hoofdgerechten bestaan uit maar een paar gerechten, maar wel goed klaargemaakt. Een specialiteit is de No. 100 hamburger en cheeseburger of bestel saté van kip of haas, biefstuk of varkenshaas. Wanneer je niet van vlees houdt, kun je ook de vis van de dag kiezen. Tevens bevat de kaart enkele vegetarische gerechten. Als dessert kun je kiezen uit een dame blanche, Brusselse wafel of een klassieke sorbet.

Cafetaria

Zowel in de cafetaria als op het mooie terras kun je je Dinercheque gebruiken voor een snelle en altijd lekkere hap. De prijslijst van de cafetaria bevat de alle klassieke cafetariagerechten, zoals patat met diverse soorten sausen of de bekende snacks, zoals de kroket, frikandel, berehap en loempia. Tevens bevat de prijslijst een broodje met alle aangeboden snacks. Een broodje kroket of frikandel blijft het namelijk altijd goed doen.