Allurepark de Lucht

Adres
Barneveldsestraat 49
3927 CB Renswoude
Telefoon
0342 - 434708
Dinerbon.com Renswoude Allurepark de Lucht

Allurepark De Lucht is een prachtig gelegen park waar u kunt kamperen met een kampeermethode naar keuze. Het park ligt erg fraai tussen bomen en de weilanden, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Bovendien is de Veluwe in de buurt. Als u een dagje niet de natuur in wilt dan zijn er genoeg andere mogelijkheden voor vertier, zoals tennissen, fitnessen, vissen, paardrijden en zwemmen. Als de temperaturen onder nul komen dan wordt er geprobeerd een schaatsbare ijsbaan te realiseren. De ideale locatie om eens een weekje te verblijven. Uiteraard kunt bij de aanwezige horeca uw dinercheque verzilveren.

Op Allurepark De Lucht kunt u zowel met uw gezin of vrienden, als ook met grote groepen terecht. De aanwezige natuur en attracties maken dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Dan kunt u ’s avonds een hapje gaan eten en betalen met uw dinercheque. Gasterij De Hooiberg is de horecagelegenheid, en tevens het bruisende centrum van dit park. Het is gevestigd aan de rand van het park, en het is de ontmoetingsplek waar alle gasten samenkomen. In het voor- en naseizoen is de gasterij geopend op vrijdag, zaterdag en zondag, en in het hoogseizoen is het op alle dagen open. U kunt hier met uw dinercheque zowel betalen voor een snelle snack, als ook voor een goed vullende maaltijd.

Allurepark is een echte trekpleister voor natuurliefhebbers en andere mensen die eens in eigen land op vakantie willen. En als u daar dan toch bent, vergeet dan niet uw dinercheque te verzilveren bij de op het terrein gevestigde horeca.