Restaurant Magnolia

Adres
Grebbeweg 103-105
3911 AV Rhenen
Telefoon
0317-619003
Dinerbon.com Rhenen Restaurant Magnolia
Dinerbon.com Rhenen Restaurant Magnolia

’t Paviljoen Hotel ligt in een schitterend stukje Nederland, namelijk in de prachtige bosrijke omgeving van de Grebbeberg. Op deze unieke plek, in Rhenen, ligt dit fraaie hotel, waar u met uw Dinerbon kunt genieten van heerlijk eten en drinken, op meerdere momenten van de dag. Kom genieten van een ontspannen lunch of diner, of gewoon van een heerlijk simpel kopje koffie. Een perfecte onderbreking of afsluiter van een actieve dag in de prachtige buitenlucht dus! Neem bijvoorbeeld met uw Dinerbon plaats in onze brasserie of in ons restaurant. Beide zijn sfeervol, modern en vooral eigenzinnig vormgegeven. Geniet van alles wat wij op ambachtelijke wijze bereiden in onze keuken. Ons restaurant heet Le Maquisard, en is uitstekend geschikt voor een heerlijk ontspannen diner. Of neem plaats in onze fraaie serre en geniet van een prettige lunch of een gezellige high-tea. Met uw Dinerbon kunt u dus voor al uw horecawensen terecht bij ’t Paviljoen Hotel en Le Maquisard.

Kom gezellig en ontspannen dineren op hoog niveau bij Le Maquisard. Op ambachtelijke wijze maken wij de heerlijkste gerechten, uiteraard met enkel dagverse producten. Onze keuken kan omschreven worden als Frans-internationaal. Verwacht dus lekkere gerechten met een Franse twist. Ook de prachtige producten uit de streek gebruiken wij in onze keuken, net als de heerlijke seizoensgebonden producten die Nederland te bieden heeft. Afwisselende gerechten dus!

Kom gezellig bij ons dineren met uw Dinerbon. Wij heten u op voorhand van harte welkom en we hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen bij Le Maquisard!