Jonkheer De Ram

Adres
Jonkheer Ramweg 22
3998JR Schalkwijk
Telefoon
030 6368583
Dinerbon.com Schalkwijk Jonkheer De Ram
Dinerbon.com Schalkwijk Jonkheer De Ram
Dinerbon.com Schalkwijk Jonkheer De Ram

Jonkheer De Ram is één van de vele leuke eetgelegenheden waar u met uw Dinerbon terecht kunt. U vindt dit restaurant in een prachtig monumentaal pand in Schalkwijk. De ruwe materialen met een robuuste uitstraling in combinatie met de warme en sfeervolle attributen zorgen voor een unieke ambiance. Bovendien staat Jonkheer De Ram bekend om haar gastvrije personeel, bourgondische gerechten en ruime bierkaart. Dit is dus dé plek om weer even helemaal tot rust te komen onder het genot van een hapje en drankje. Vergeet uw Dinerbon niet!

Jonkheer De Ram beschikt ook over een heerlijk terras waar u naar hartenlust kunt genieten van het dorpse buitenleven en de landelijke ligging. Het enige wat u hoeft te doen is achterover leunen. Het team werkt iedere dag met veel passie en betrokkenheid om wat lekkers voor u op tafel te zetten. Hier vindt u echt liefde voor het vak! In ruil voor uw Dinerbon kunt u gaan voor een heerlijk driegangendiner. Onder de voorgerechten vindt u lekkernijen zoals de ‘’Salmon’s Egg’’. Dit is een bonbon van gerookte zalm gevuld met een zacht gekookt ei. Ook de hoofdgerechten bieden voor iedere fijnproever wat wils. De vleesliefhebber kan onder andere picanha steak met rode wijnsaus of short rib getrancheerd op eigen bot bestellen. Een glaasje wijn of speciaalbiertje zal hier heerlijk bij smaken.

Het enthousiaste team van Jonkheer De Ram hoopt u en uw Dinerbon spoedig te mogen ontvangen. Neem ook gerust uw kinderen mee voor een gezellig etentje met de hele familie. Op het kindermenu vindt u bijvoorbeeld vissticks en een kroket. Uiteraard mogen de kinderijsjes hierbij ook niet ontbreken!