Il Sogno (geen e- vouchers)

Adres
Steenhoffstraat 57
3764 BJ Soest
Telefoon
035-6021044
Dinerbon.com Soest Il Sogno (geen e- vouchers)
Dinerbon.com Soest Il Sogno (geen e- vouchers)
Dinerbon.com Soest Il Sogno (geen e- vouchers)
Dinerbon.com Soest Il Sogno (geen e- vouchers)

Italië is het land van Romeo en Julia en het machtige Romeinse Rijk; het land van mooie auto’s en de Godfather; maar boven is Italië het land van overheerlijk eten en drinken. Ristorante Il Sogno brengt dit Italië naar u toe, gewoon in het nabij Amersfoort gelegen Soest. Puurheid is de basis van de Italiaanse keuken en deze filosofie is bij Il Sogno tot in de puntjes doorgevoerd; wij bereiden authentieke Italiaanse specialiteiten, maar u kunt bij ons ook gewoon genieten van een goede pizza of pasta. Met uw Dinerbon zit u hier dus absoluut op de juiste plek.

 

Op onze uitgebreide menukaart staan heerlijke antipasti. Daarna kunt u onder andere kiezen uit een frisse salade, een ambachtelijke pizza of een overheerlijke verse pasta. Ook voor de vleesliefhebber hebben wij meer dan genoeg keus. Van onze grill komen de meest heerlijk geurende en kleurende vleesgerechten en wij zijn ook zeer bedreven in de bereiding van goede spare-ribs. U sluit uw maaltijd uiteraard af met echt Italiaans ijs. Voor de kinderen hebben wij speciale kleinere gerechten, zodat u hier met het hele gezin terecht kunt.

 

Op mooie zomerdagen kunt u van het heerlijke Italiaanse eten genieten op een van onze twee terrassen. Ook binnen is het heel gezellig in onze mediterrane en eigentijdse ambiance. Het personeel is zeer gastvrij en vriendelijk, waardoor uw bezoek aan Il Sogno een gegarandeerd succes wordt. Blijft u liever thuis? Dan bezorgen wij u al onze lekkere gerechten gewoon bij u thuis.

 

Wij verwelkomen u alvast van harte. Zeker ook met uw Dinerbon. Namens het hele team; arrivederci!