Brasserie Vink

Adres
Biltsestraatweg 102
3573PS Utrecht
Telefoon
030 2760925
Dinerbon.com Utrecht Brasserie Vink

U kunt nu ook met uw Dinerbon terecht bij Brasserie Vink! Deze brasserie is verborgen in het groen, gevestigd in een sfeervol monumentaal pand van de Hollandse waterlinie. De eetgelegenheid ligt op steenworp afstand van Utrecht, maar ademt toch een natuurlijke en landelijke sfeer. Het is dus dé plek om even aan het drukke bestaan te ontsnappen! Daarnaast staat Brasserie Vink bekend om het heerlijke eten waar lokale seizoensproducten centraal staan. Uw Dinerbon is ook hier te verzilveren!

Brasserie Vink is geschikt voor zowel de grote als kleine trek. Voor slechts €35 stelt u uw eigen driegangenmenu samen. Het is echter ook mogelijk om twee gangen of enkel een hoofdgerecht te bestellen. Zo voelt iedereen zich snel thuis bij Brasserie Vink! Op de menukaart vindt u vooral Franse en Hollandse specialiteiten, die u met uw Dinerbon kunt bestellen. In de keuken wordt voornamelijk gewerkt met verse ingrediënten van het seizoen. Deze zijn grotendeels afkomstig van lokale producenten. Zo worden de huisgemaakte ambachtelijke paté en bloedworst gemaakt met ingrediënten van de biologische slagerij/landwinkel uit De Bilt. Dit alles zorgt er voor dat u een smakelijke avond tegemoet gaat! De gevarieerde wijn- en bierkaarten maken het geheel compleet.

Naast de vaste kaart wordt er bij Brasserie Vink gewerkt met wisselende seizoenspecials, die door de bediening toegelicht worden aan tafel. Ook deze kunt u met uw Dinerbon bestellen! Ook zijn er andere mogelijkheden buiten de kaart om en wordt er graag rekening gehouden met allergieën of dieetwensen. Neem plaats op het zonnige terras en geniet!