Champions Sport & Grill

Adres
Oudegracht 261
3511 NM Utrecht
Telefoon
030 3107480
Dinerbon.com Utrecht Champions Sport & Grill
Dinerbon.com Utrecht Champions Sport & Grill
Dinerbon.com Utrecht Champions Sport & Grill

Met uw dinercheque rekent u in Champions Sport & Grill niet alleen af voor maaltijden en snacks, maar ook gewoon voor uw biertjes, wijn, cocktails en andere dranken. Deze levendige sportsbar aan de Oudegracht in Utrecht biedt 18 televisieschermen om live naar uw favoriete sport uitzendingen te kijken. Dit kan van dinsdag t/m vrijdag tussen 16.00 en 23.00 uur en op zaterdag en zondag al vanaf 12.00 om vooral het voetbal niet te missen.

Welke snacks wilt u voor u hebben tijdens een meeslepende wedstrijd? Populair in Champions zijn de pikante Jalapeño Poppers (gevulde jalapeño pepers) en Nacho's met driekazenmix en jalapeños. De nachos kunnen ook met kip of gehakt worden geserveerd. Andere minder alledaagse opties op de snackkaart zijn Calamari (gefrituurde inktvisringen in bierbeslag) en Luxe Tempura Kipstukken met een gekruid sausje. Uiteraard is uw dinerbon ook goed voor bekendere snacks als chickenwings, bitterballen, uienringen en vegetarische loempia’s.

Op het hoofdmenu van Champions Sport & Grill staan overwegend steaks en burgers. Voor een T-Bone steak van 500 gram, een kalfs-tomahawk steak van 400 gram of een flinke Short Rib & brisket heeft u circa € 30 saldo op uw dinercheque nodig. Een prettige optie bij deze sportsbar is dat u een aantal van de steaks in kleinere porties kunt bestellen. Zo bent u voor gegrilde entrecote maar € 8 kwijt voor een plak van 100 gram en voor sappige rumpsteak zelfs maar € 6 per 100 gram. Onder de burgers op de kaart vindt u een compleet uitgedoste American Cheeseburger, een pittige Hot & Spicy burger en een uitdagende Champ burger met 500 gram rundvlees tussen het brood.

Om de maaltijd licht te starten heeft u keuze uit onder meer Tomatensoep, Enchilada's en verschillende salades. Voor een ontspannen afsluiting kunt u Cheesecake, Chocolade brownie, Appeltaart of Roomijs laten serveren. Side dishes voor een steak of burger, zoals patat, gebakken aardappeltjes, gemengde groenten, gele rijst en mac & cheese bestelt u apart. Ook de speciale sausjes hebben hun eigen plek en prijs op de kaart. Bij Champions Sport & Grill bepaalt u nauwkeurig hoe u uw dinerbon besteedt.