Gandhi Indiaas Restaurant

Adres
Oudegracht aan de werf 153
3511 AK Utrecht
Telefoon
030 - 2340400
Dinerbon.com Utrecht Gandhi Indiaas Restaurant
Dinerbon.com Utrecht Gandhi Indiaas Restaurant
Dinerbon.com Utrecht Gandhi Indiaas Restaurant
Dinerbon.com Utrecht Gandhi Indiaas Restaurant

Lijkt het u wel wat om met uw dinerbon heerlijk Indiaas te gaan eten in de mooie stad Utrecht? Dit is nu mogelijk, en wel bij Indiaas specialiteiten restaurant Gandhi. Dit restaurant is gevestigd in een werfkelder aan de Oude Gracht, de mooiste en meest centraal gelegen gracht van Utrecht. Heerlijk Indiaas eten op een toplocatie dus, en dat allemaal met uw dinerbon! U zult gastvrij worden ontvangen wanneer u een bezoek brengt aan dit gezellige restaurant met vrienden, familie of collega’s en kunt rekenen op een avond vol gezelligheid en lekker eten. Het restaurant bevindt zich in een traditionele werfkelder met mooie Indiase schilderingen die de wanden sieren. De centrale ligging maakt het restaurant bovendien makkelijk te bereiken wanneer u in Utrecht aan het winkelen bent bijvoorbeeld.

Op het menu staan gerechten met de meest uiteenlopende smaken. Laat u vooral door de bediening adviseren over alle verschillende mogelijkheden wanneer u een bezoek brengt aan het restaurant met uw dinerbon. Zij kunnen u alles vertellen over hoe pittig een gerecht is en wat de beste combinaties zijn. U kunt bij Indiaas Specialiteiten Restaurant Gandhi onder andere komen genieten van vegetable biryani, dit zijn gekruide en gebakken groenten gemengd met basmati rijst, rozijnen, amandel, cashewnoten, paneer en raita. Ook kunt u proeven van verschillende chicken, lams en vis curries, waaronder een Rogen Josh van stukjes gesneden lamsvlees in kerriesaus met uien, tomaat, gember en knoflook.

Kom zelf de smaken van India uitproberen en breng een bezoek aan Indiaas restaurant Gandhi aan de Oude Gracht aan de Werf in Utrecht. Neem bij uw bezoek ook zeker uw dinerbon mee!