Mykonos Utrecht

Adres
Drakenburgstraat 3
3512 AC Utrecht
Telefoon
030-2340960
Dinerbon.com Utrecht Mykonos Utrecht
Dinerbon.com Utrecht Mykonos Utrecht
Dinerbon.com Utrecht Mykonos Utrecht
Dinerbon.com Utrecht Mykonos Utrecht

In Utrecht kunt u met uw Dinerbon op vakantie naar Mykonos. Grieks restaurant Mykonos ontleend zijn naam aan het prachtige Griekse eiland, met haar oogverblindende stranden, uitzichten en prachtige molens. Wij doen dan ook dagelijks ons uiterste best om de sfeer van Mykonos naar Nederland te halen. U waant zich bij ons dan ook echt aan de pittoreske havenkade van het mooie Mykonos. Wij hechten ook veel belang aan dat onze gasten zich bij ons welkom voelen. Een gezellige en ongedwongen sfeer, vriendelijk en attent personeel en een fanatiek waken over de kwaliteit van onze gerechten zijn belangrijke ingrediënten van Mykonos. Mykonos staat dan ook voor een spannende maar vooral aangename beleving. Griekse goden en oudheden kijken van bovenaf dan ook jaloers met u mee als u plaatsneemt bij Mykonos.

Sfeer en beleving zijn belangrijk, maar de kwaliteit van het eten is natuurlijk minstens zo belangrijk. In onze keuken treft u alleen topkoks aan, die met dagverse ingrediënten de heerlijkste Griekse specialiteiten bereiden. Veel klassieke gerechten, maar natuurlijk ook een aantal verrassingen. Mykonos biedt een complete avond uit, zeker op vrijdag als er livemuziek is in ons restaurant. Ogen, oren en vooral danspassen zult u tekort komen dan. Ook gastheer Kostas zingt graag een nummer mee. Een op en top Griekse dinerervaring dus, dat is Mykonos ten voeten uit. Kom dat ervaren met uw Dinerbon!

Kom een avondje doen alsof u op Mykonos bent. Wij heten u alvast van harte welkom en hopen dat u binnenkort een keer bij ons langskomt!