Restaurant Algarve

Adres
Biltstraat 98
3572 BH Utrecht
Telefoon
030-2718408
Dinerbon.com Utrecht Restaurant Algarve
Dinerbon.com Utrecht Restaurant Algarve

Voor de echte liefhebber van Portugees eten, of voor degenen die de Portugese keuken graag (beter) willen leren kennen, is er nu de perfecte bestedingsmogelijkheid voor de dinerbon, en wel in het levendige Utrecht! Aan de Biltstraat bevindt zich aldaar namelijk Portugees Restaurant Algarve, waar u en met u ook uw dinerbon van harte welkom zijn om te komen proeven van de Portugese cuisine en sfeer. Paulo Silva, de eigenaar van Portugees restaurant Algarve, herinnert zich levendig de familiefeesten die hij en zijn familie vroeger vierden in het Portugese Porto. De vrolijkheid die daar heerste en het lekkere eten hebben een diepe indruk op hem gemaakt als kind, en hij wil deze herinnering graag op u overbrengen in zijn restaurant Algarve.

Op de menukaart prijken de lekkerste traditionele hapjes en gerechten, die uiteraard voor u worden bereid van de beste en meest verse ingrediënten. Er zijn verschillende vis- en vleesgerechten die beslist de moeite van het proeven waard zijn. Zo kunt u heerlijke ‘Escalopes de Vitela’ eten. Dit is een kalfsribeye met een saus van Moscatel de Setubal, een zoete dessertwijn. Ook gerechten met een combinatie van vis en vlees zijn tekenend voor de Portugese keuken. Probeer daarom ook zeker de ‘Frango com gamba’s’. Dit gerecht bestaat uit gemarineerde kipfilet die is gebakken met gamba’s en verse koriander.

Wilt u zelf de Portugese keuken gaan ontdekken in hartje Utrecht? Neem dan uw dinerbon in de hand en reserveer een tafel bij Portugees restaurant Algarve!