Restaurant Saffraan

Adres
Oudegracht a/d Werf 146/148
3511 AZ Utrecht
Telefoon
030 - 231 01 14
Dinerbon.com Utrecht Restaurant Saffraan
Dinerbon.com Utrecht Restaurant Saffraan

Restaurant Saffraan is dé plek in Utrecht om kennis te maken met de verassende keuken van het Midden-Oosten. Dit kan nu ook met uw Dinerbon! De gerechten vinden hun oorsprong uit de Noord-Afrikaanse, Turkse, Syrische, Libanese, Iraakse en Iraanse keuken. Maak een culinaire ontdekkingstocht met uw Dinerbon. Restaurant Saffraan is zeven dagen per week geopend en is te vinden in één van de oude werfkelders aan de Oudegracht. Bij mooi weer kunt u dus ontspannen op het terras aan het water.

Saffraan is een beroemd specerij, dat ook wel bekend staat als ‘’het rode goud’’. De chefs van Restaurant Saffraan gebruiken dan ook graag authentieke kruiden in hun gerechten. Waan u in het Midden-Oosten in het midden van Utrecht! Bestel met uw Dinerbon bijvoorbeeld een mezze-diner. Dit is een soort tapasarrangement waarbij u allerlei verschillende warme en koude hapjes kunt proeven. Deze diverse samenstelling bevat vlees, vis en vegetarische gerechtjes. Uiteraard is het ook mogelijk om a la carte te bestellen, hoewel het lastig zal zijn om een keuze te maken! Op de menukaart staan vleesgerechten, visgerechten, maaltijdsalades, ovenschotels en tajines. Wat dacht u van een hele dorade van de grill of een mega kebab burger? Er is genoeg keus met uw Dinerbon!

Bij Restaurant Saffraan serveren ze ook een driegangenmenu voor slechts €26,50. Zo kunt u extra lang tafelen met uw Dinerbon. Geniet nog even na met een kopje Turkse thee of koffie terwijl u uitkijkt over de grachten. Tot snel!