Royal Petit Restaurant

Adres
Voorstraat 57
3512AK Utrecht
Telefoon
030 - 2102732
Dinerbon.com Utrecht Royal Petit Restaurant
Dinerbon.com Utrecht Royal Petit Restaurant

Woont of werkt u in de buurt van Overvecht in Utrecht? Dan kunt u de Dinerbon onder andere besteden bij Intisar Petit Restaurant. Dit is een sfeervol restaurant waar u naar hartenlust kunt genieten van gefrituurde snacks, diverse vlees- en visschotels en andere Turkse en Marokkaanse specialiteiten. Het is uiteraard mogelijk om deze lekkernijen af te halen voor thuis, maar de ervaring is pas compleet als u gezellig plaats neemt in het restaurantgedeelte. Intisar Petit Restaurant staat namelijk bekend om haar gastvrijheid en behulpzame personeel. Kom dus gauw eens langs en vergeet niet om uw Dinerbon mee te nemen.

Intisar Petit Restaurant heeft een uitgebreide menukaart en biedt voor ieder wat wils. Zowel vlees- en visliefhebbers als vegetariërs kunnen hier terecht. Ten eerste heeft u ruim de keus uit het snackassortiment. Een kroket, kaassoufflé of gehaktbal smaakt heerlijk op ieder moment van de dag! Ook serveren ze verschillende hamburgers, kapsalonschotels en Turkse pizza’s. U kunt een traditionele variant met sla bestellen, maar de pizza ook laten beleggen met bijvoorbeeld shoarma of kipfilet. U kunt de Dinerbon ook omruilen voor één van de heerlijke schotels die geserveerd worden met patat, brood, salade en saus. U heeft onder andere de keus uit schotels met kipsaté, doner, falafel, kalfskoteletten, tijgergarnalen en zalm.

Heeft u moeite met het maken van een keuze? Bestel dan de mixed grill met uw Dinerbon. Dan kunt u maar liefst drie verschillende vleessoorten kiezen. Het is ook mogelijk om een grote schotel voor twee personen te bestellen. De echte carnivoor is hier dus aan het juiste adres!