Tafel aan de Gracht

Adres
Oudegracht aan de Werf 107-109
3511AG Utrecht
Telefoon
030 236 8805
Dinerbon.com Utrecht Tafel aan de Gracht
Dinerbon.com Utrecht Tafel aan de Gracht
Dinerbon.com Utrecht Tafel aan de Gracht
Dinerbon.com Utrecht Tafel aan de Gracht
Dinerbon.com Utrecht Tafel aan de Gracht

Heeft u altijd al eens een van de prachtige historische werfkelders van Utrecht willen bezoeken en wist u dat dit nu mogelijk is met uw dinerbon? U bent namelijk van harte welkom om met uw dinerbon te komen genieten van een culinaire avond in Mediterrane sferen bij restaurant “Tafel aan de Gracht” dat is gevestigd aan de Oudegracht aan de Werf 107-109. Wat u wellicht niet zou verwachten, is dat de inrichting van het restaurant zeer modern is. Deze moderne tint gaat goed samen met de sfeer van de historische werfkelder en er heerst dan ook een unieke, hedendaagse sfeer in restaurant “Tafel aan de Gracht”.

De gerechten op de menukaart van restaurant “Tafel aan de Gracht” zijn geïnspireerd door de eetcultuur in het Middellandse zeegebied. Mediterrane tapas, heerlijke visgerechten en met zorg bereid vlees staan op het menu. De chef werkt altijd met dagverse producten, om zo te zorgen voor gezonde en smaakvolle diners voor alle gasten. Sommige gerechten op het menu staan vast, maar andere gerechten wisselen naar gelang de seizoenen. Zo kunt u zich bij ieder bezoek aan “Tafel aan de Gracht” met uw dinerbon laten verrassen door nieuwe heerlijkheden.

Een bezoek aan “Tafel aan de Gracht” is echt een unieke mogelijkheid om een bezoek aan de mooie Utrechtse werfkelders te combineren met een avond culinair genieten in hedendaagse sfeer. Het team van “Tafel aan de Gracht” hoopt u dan ook snel welkom te mogen heten in hun restaurant. Vergeet bij uw bezoek ook vooral niet om uw dinerbon mee te nemen, daar kunt u namelijk bij ieder bezoek de rekening mee betalen!