Valentino

Adres
Sandbrinkstraat 33
3901 EW Veenendaal
Telefoon
0318-520979
Dinerbon.com Veenendaal Valentino
Dinerbon.com Veenendaal Valentino
Dinerbon.com Veenendaal Valentino
Dinerbon.com Veenendaal Valentino

Ristorante Pizzeria Valentino is te vinden in het centrum van Veenendaal en staat bekend om haar heerlijke Italiaanse gerechten en uitzonderlijke gastvrijheid. Want zeg nou zelf, de allerlekkerste keuken is toch wel de Italiaanse! Ze accepteren nu ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. De huidige sfeer en inrichting van Ristorante Pizzeria Valentino zal iedereen aanspreken. Bijzonder is de transparante koelruimte waar alle Italiaanse verse producten direct zichtbaar zijn vanuit het restaurant. Op het terras geniet u buiten van uw diner en de zwoele zomeravond. De familie Inzitari hoopt u en uw Dinerbon spoedig te mogen verwelkomen!

De menukaart van Ristorante Pizzeria Valentino is zeer uitgebreid en reflecteert de veelzijdige Italiaanse keuken. Begin de maaltijd met een feestelijk voorgerecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van vissoep, parmaham met meloen of champignons met ham in roomsaus? Ook het assortiment aan hoofdgerechten biedt voor ieder wat wils. Uiteraard kunt u de Dinerbon inwisselen voor een verse pasta of pizza. Zo serveren ze klassiekers zoals Pizza Salami en Pizza Quattro Fromaggi. Wilt u zich laten verassen? Bestel dan de Pizza Fantasia, naar creatieve invulling van de chef! Uiteraard is het ook mogelijk om een culinair vlees- of visgerecht te bestellen. Op de kaart vindt u de heerlijkste gerechten met ossenhaas, entrecote, dorade, zeebaars en nog veel meer.

Vraag ook eens naar de indrukwekkende wijnkaart van Ristorante Pizzeria Valentino. Ze hebben namelijk de meest verassende Italiaanse wijnen op zowel glas als fles. Geniet van een bourgondisch feest met uw Dinerbon!