Restaurant Boven Water

Adres
Achterbos 24A
3645 CD Vinkeveen
Telefoon
0297 - 263672
Dinerbon.com Vinkeveen Restaurant Boven Water
Dinerbon.com Vinkeveen Restaurant Boven Water
Dinerbon.com Vinkeveen Restaurant Boven Water
Dinerbon.com Vinkeveen Restaurant Boven Water

Verstopt tussen de boten en het water van jachthaven Vinkeveen vindt u het bijzondere restaurant Boven Water! U moet dan wel goed zoeken, want het restaurant bevindt zich letterlijk bóven het water. Aangrenzend heeft het restaurant een prachtig zwevend terras. Vanuit hier kunt u van het uitzicht genieten op de gehele jachthaven met de af- en aanmerende boten en de Vinkeveense plassen. Ook hier kunt u met uw Dinerbon betalen!

Restaurant Boven water is een ecologisch en biologisch kwaliteitsrestaurant. Duurzaamheid en verantwoord ondernemen staan hier hoog in het vaandel. Daarom wordt enkel gebruik gemaakt van producten die worden geproduceerd met aandacht voor de natuur, de gezondheid, dierenwelzijn en een eerlijke prijs voor de producent. Daarnaast zijn de producten natuurlijk heel smakelijk. Er wordt bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van producten uit de streek en het seizoen. Over de verschillende maatregelen die Boven Water neemt om zo verantwoord mogelijk te ondernemen kan de bediening u van alles vertellen!

Boven Water voert geen a la carte menukaart, maar heeft dagelijks een ander verrassingsmenu. U kiest het aantal gangen van 3 tot 7 en de chef gaat hiermee aan de slag. Uiteraard houdt hij rekening met uw persoonlijke wensen. En ook met een allergie of dieet hoeft u zich bij Boven Water geen zorgen te maken.

De patron van Boven Water is Wouter Bläser. Vinoloog Danny Noorlander heeft de uitmuntende wijnkaart samengesteld. Ook is er bij alle verrassingsmenu’s altijd een passend wijnarrangement te bestellen. Hier vertelt gastvrouw Annika u graag meer over.

 Kom snel eens met uw Dinerbon genieten bij Restaurant Boven Water.