Grieks Restaurant CostaRozzi

Adres
Steynlaan 52
3701EH Zeist
Telefoon
030 2684741
Dinerbon.com Zeist Grieks Restaurant CostaRozzi
Dinerbon.com Zeist Grieks Restaurant CostaRozzi
Dinerbon.com Zeist Grieks Restaurant CostaRozzi

CostaRizzi is een Grieks restaurant aan de Steynlaan in Zeist waar u nu terecht kunt met uw dinerbon! Het restaurant heeft sinds 23 maart 2016 haar deuren geopend voor iedereen die eens kennis wilt maken met de Griekse keuken. CostaRizzi is anders dan alle andere Griekse restaurants. Het heeft een totaal andere stijl dan de traditionele Griekse restaurants. Zo is het heel modern ingericht en heeft het een prachtige moderne bar tot haar beschikking. Met uw dinerbon kunt u hier komen genieten van het heerlijke eten, de gezellige mensen en de aangename omgeving! Op de warme en zonnige dagen is het prachtige terras geopend voor iedereen die van het zonnetje wilt genieten tijdens het diner. Neem gezellig uw kinderen of opa en oma mee naar het Griekse restaurant voor een onvergetelijk bezoek!

In de keuken van CostaRizzi wordt met veel liefde en passie gewerkt aan de verschillende soorten gerechten. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten soepen, warme- en koude voorgerechten, vis en zeevruchten, hoofdgerechten, vegetarische gerechten, visspecialiteiten, grill specialiteiten en kinderschoteltjes. Voor uw dinerbon zult u niets tekort komen! Er is voor iedereen genoeg keuze aan heerlijke en kwaliteit gerechten. Verder zijn er ook verschillende dranken voor jong en oud die u goed kunt combineren met uw gerecht. Als u hier vragen over heeft of advies wilt hebben kunt u gerust terecht bij het personeel.

CostaRizzi’s keuken is dagelijks geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Kom gerust eens langs met uw dinerbon voor een speciale avond!