Restaurant First

Adres
Tweede Dorpsstraat 67
3701 AA Zeist
Telefoon
030 6930965
Dinerbon.com Zeist Restaurant First
Dinerbon.com Zeist Restaurant First
Dinerbon.com Zeist Restaurant First

In het mooie en chique Zeist kunt u nu met uw dinerbon gaan dineren in een brasserie waarbij u zich bij het binnentreden echt in Frankrijk waant. We hebben het hier over brasserie First, waar u met uw dinerbon hartelijk zal worden ontvangen voor lunch, borrel of diner. Deze gezellige brasserie is op klassieke wijze ingericht en ademt de unieke sfeer van een Franse brasserie. Iedere dinsdag tot en met zaterdag is de bediening en de keuken vanaf 12:00 druk in de week om voor u de lekkerste gerechten en bijpassende dranken op tafel te toveren. Zowel in een tweetal als met een grote groep bent u welkom, voor iedereen is er in de brasserie een passend plekje te vinden waar u romantisch kunt dineren, met vrienden kunt bijpraten of een zakelijke bespreking kunt voeren. Vraag de bediening vooral naar alle mogelijkheden, zij denken graag mee om uw bezoek aan de brasserie met uw dinerbon zo prettig mogelijk te laten verlopen.

In de keuken van brasserie First staar chef-kok John Stoffers. Het is zijn passie om zijn gerechten te bereiden met zo veel mogelijk dagverse producten die het liefst uit de eigen streek komen. Zo proeft u een beetje van de provincie Utrecht en kan de versheid en de smaakvolheid van uw diner worden gegarandeerd. Niet voor niets is brasserie First aangesloten bij het Europese verband Euro-Toques. Hierbij zijn slechts restaurants aangesloten die werken met ambachtelijke, verse en biologische producten uit de eigen streek en het staat dus garant voor een bepaalde kwaliteit van het eten.

Kom zelf de sfeer en de heerlijke ambachtelijke gerechten proeven met uw dinerbon en breng een bezoek aan brasserie First in Zeist!