Restaurant Sirtaki

Adres
Voorheuvel 19
3701 JA Zeist
Telefoon
030-6924282
Dinerbon.com Zeist Restaurant Sirtaki
Dinerbon.com Zeist Restaurant Sirtaki

Wanneer je in het centrum van Zeist bent met een Dinerbon op zak, dan bent u van harte welkom bij Grieks specialiteiten restaurant Sirtaki. Sirtaki is een zeer gezellig restaurant waar u 6 dagen per week kunt genieten van de lekkerste authentieke Griekse gerechten. De eigenaars verwelkomen u graag in Sirtaki met een glaasje Ouzo. Dankzij de uitgebreide kaart is er voor jong en oud voldoende keuze om samen met de familie hier te eten.

Grieks Restaurant Sirtaki is al sinds 1985 een begrip in Zeist. De Griekse specialiteiten die dagelijks vers voor u worden gemaakt in eigen keuken geven u samen met de het Griekse interieur een echte Griekse beleving hier midden in de stad. Met uw Dinerbon kunt u hier ontspannen onder het genot van een zeer brede selectie gerechten, maar allemaal van uitstekende kwaliteit!

Onze menukaart bestaat uit vele kleine gerechten, ook wel te vergelijken met tapas. U kunt dus ook een avond lang tafelen met een heel gevarieerd palet aan smaken, geuren en kleuren. Zo bieden wij onder andere heerlijke visspecialiteiten, vleesgerechten, gerechten van de grill, gerechten uit de oven en vegetarische lekkernijen. Onze menukaart is ook te vinden op onze site zodat u al eens een kijkje kunt nemen. Daarnaast hebben wij een saladebar waarvan u gebruik kunt maken bij het hoofdgerecht. Uiteraard kunnen wij ook in overleg met u een speciaal menu samenstellen voor uw tafelgezelschap. Ons keukenteam houdt er ook graag rekening mee als u een speciaal dieet of allergie heeft. Geef dit door bij uw reservering! Afrekenen? Dat kan met uw Dinerbon!

Bij Sirtaki kunt u genieten met gezelschappen met de meest uiteenlopende smaken! Loop eens bij ons binnen of reserveren vooraf, wij doen de rest! Zeker ook als u bij ons langskomt met uw Dinerbon.