Tapa Tapa

Adres
Slotlaan 251
3701GG Zeist
Telefoon
030 - 691 70 88
Dinerbon.com Zeist Tapa Tapa
Dinerbon.com Zeist Tapa Tapa

Tapa Tapa is dé eetgelegenheid in Zeist waar u terecht kunt voor, u raadt het misschien al, de allerlekkerste traditionele tapas. Het is tevens één van de vele restaurants waar u de Dinerbon kunt verzilveren. Tapa Tapa staat toch wel bekend om het all you can eat menu, waarbij gasten voor een vast bedrag onbeperkt kunnen genieten van diverse Spaanse hapjes. Zo kunt u gezellig samen met uw partner of vrienden meerdere gerechtjes proeven en delen! Dit is een hele leuke én smakelijke manier om uw Dinerbon te besteden.

Tapa Tapa is zeven dagen per week geopend tussen 17:00 en 22:00. Het restaurant dankt zijn naam aan het woord ‘’tapa’’ dat deksel betekent in het Spaans. Vroeger gebruikten de Spanjaarden namelijk een klein hapje om hun glas drinken te beschermen tegen vliegjes. Tegenwoordig is de tapascultuur een wereldberoemd fenomeen, waarbij mensen bij elkaar komen om gezellig samen te eten en drinken. In ruil voor uw Dinerbon kunt u bij Tapa Tapa onbeperkt tapas komen eten gedurende het tijdsbestek van 2,5 uur. Dit staat garant voor een waar smulfestijn! Op de tapaskaart vindt u allerlei koude en warme tapas zoals manchegokaas met kweeperengelei, pittige Spaanse worst, gefrituurde inktvisringen, geitenkaaskroketjes en kippenpootjes met knoflook. Dit is slechts een greep uit het overweldigende assortiment!

Op maandag t/m donderdag kost dit arrangement €24,95 en op vrijdag t/m zondag €29,95 . Kinderen tot 10 jaar kunnen mee eten voor een zacht prijsje. Zo kunt u ook gezellig met het hele gezin komen eten bij Tapa Tapa! Vergeet dan niet om ook uw Dinerbon mee te nemen.