Mauritz Restaurant

Adres
Landpoortstraat 24
4797AN Willemstad
Telefoon
016 847 2177
Dinerbon.com Willemstad Mauritz Restaurant
Dinerbon.com Willemstad Mauritz Restaurant

Wilt u lekker eten in Willemstad met uw dinerbon? Dat kan bij Mauritz Grand Café – Restaurant. Dit Grand Café – Restaurant aan de Landpoortstraat 24 is geheel ingericht in Franse stijl en serveert Franse gerechten, wijnen en hapjes. U waant zich echt in een Café – Restaurant in Parijs en zou haast vergeten dat u gewoon in Nederland bent. De Thalys hoeft u niet in om te genieten van de Franse sfeer. Mauritz is hierdoor een echte aanrader voor de besteding van uw dinerbon. 

Mauritz Grand Café is al vanaf 07:00 uur ’s ochtends open om u te voorzien van een ontbijt met verse croissants en de lekkerste koffie. De rest van de dag wordt er lunch geserveerd of kunt of langskomen voor een kop koffie, een goed glas wijn of patisserie. ’S Avonds gaat het restaurant open waar genoten kan worden van traditionele Franse gerechten en waar de bediening u graag adviseert over de beste bijpassende wijnen. Elke dag bereidt de kok ook een speciale dagschotel voor 14,50. Voor kleine en grote bijeenkomsten, zoals het vieren van een trouwdag of een verjaardag, het houden van een condoleance of zakelijke evenementen bieden wij mogelijkheden. Neem vooral contact op om uw persoonlijke wensen te bespreken voor een perfecte middag of avond, of vraag de bediening naar de mogelijkheden.

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid bij Grand Café – Restaurant Mauritz in Willemstad, waar u van harte welkom bent met uw dinerbon.