Restaurant de Elderschans

Adres
Herendreef 67
4527AZ Aardenburg
Telefoon
0117 728999
Dinerbon.com Aardenburg Restaurant de Elderschans
Dinerbon.com Aardenburg Restaurant de Elderschans
Dinerbon.com Aardenburg Restaurant de Elderschans
Dinerbon.com Aardenburg Restaurant de Elderschans

Gelegen in de Zeeuwse stad Aardenburg, bevindt zich Hotel Restaurant De Elderschans.

Dit pittoreske stadje vlakbij de Zeeuwse kust ligt op een steenworp afstand van een aantal grote Vlaamse steden. Neem bijvoorbeeld Antwerpen, Brugge en Gent. Cultuurliefhebbers kunnen hier zeker hun hart ophalen. Hotel Restaurant De Elderschans is omgeven door zowel Hollandse als Vlaamse cultuur, natuur en historie. Uiteraard kunt u als hotelgast gebruik maken van het restaurant, maar ook na een lange wandeling of fietstocht in de prachtige natuur van Aardenburg kunt u hier tot rust komen. U kunt hier bovendien ook terecht met uw restaurantbon. Laat uw restaurant cadeau dus niet langer liggen en kom snel een keer langs!

In restaurant De Elderschans staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Ze doen er alles aan om u met een lach de deur uit te laten gaan. Het restaurant biedt ruimte voor circa honderdtachtig gasten. Het is dus geen probleem als u hier met een groter gezelschap wil vertoeven.

U kunt de hele dag gebruik maken van het restaurant. Er is keuze uit een ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Ook is er de keuze voor een all-in-dinerbuffet. Hierbij zijn de drankjes ook inbegrepen bij de prijs. Alle buffetten zijn te verkrijgen voor een vaste prijs per persoon.

Bent u net wakker en wilt u de dag goed beginnen? Het ontbijtbuffet zorgt voor de perfecte stad van de dag. Met diverse vers gebakken broodjes, croissants, hartig en zoet beleg, kaasjes, yoghurt, verschillende ontbijtgranen en fruit kunt u heerlijk wakker worden. Een kopje koffie of thee, warme chocolademelk of een vruchtensap maakt dit heerlijke ontbijtbuffet helemaal compleet.

Als het al wat later is, kunt u gebruik maken van het lunchbuffet. Hierbij kunt u kiezen tussen verschillende soepen, frisse salades, luxe broodjes, vlees- en visgerechtjes, een pastagerecht, hartig en zoet beleg en natuurlijk diverse drankjes zoals vruchtensappen en melk.

Het dinerbuffet is ook zeker een aanrader. Met het aanbod van vlees, vis en vegetarische gerechten, soepen, salades, friet, stokbrood, aardappelen en rijst kunt u heerlijk dineren. De avond kunt u afsluiten met een lekker nagerecht. Kom snel langs!