Restaurant in den Wijngaard

Adres
Smedekensbrug 34
4527GE Aardenburg
Telefoon
0117 491236
Dinerbon.com Aardenburg Restaurant in den Wijngaard
Dinerbon.com Aardenburg Restaurant in den Wijngaard
Dinerbon.com Aardenburg Restaurant in den Wijngaard

Op een bijzondere plek in Zeeuws Vlaanderen, langs de provinciale weg tussen Aardenburg en Maldegem, vindt u een bijzonder restaurant waar u sinds kort ook met uw dinerbon terecht kunt. Dit is een van de eerste restaurants over de grens waar u uw dinerbon kunt besteden, dus wanneer u een bijzondere belevenis wilt creëren met uw dinerbon dan is een bezoek aan dit restaurant zeker een aanrader. Het restaurant waar wij het over hebben heet In Den Wijngaard. In Den Wijngaard is echter meer dan een restaurant alleen. Het is tevens een zalencentrum dat een prachtige locatie biedt voor huwelijken, familiefeesten, vergaderingen en andere feestelijkheden. U kunt voor alle mogelijkheden omtrent het organiseren van uw evenement of feest ten alle tijden contact op nemen met het restaurant.

Naast een restaurant en een zalencentrum beschikken eigenaren Saskia en Patrick Notenboom ook over een eigen kwekerij voor escargots. Dit zijn niet zomaar escargots, ze worden naast in het eigen restaurant namelijk ook geserveerd in enkele zeer bekende sterrenrestaurants, waaronder Sel Gris in Duinbergen en Pure C in Cadzand. Escargots van hoge kwaliteit dus. Wanneer u een liefhebber bent van deze bijzondere zeevruchten is een bezoek aan dit restaurant voor u zeer zeker een goed idee! Bovendien kunt u deelnemen aan een rondleiding door de kwekerij of kunt u presentaties bijwonen over alle ins en outs van escargots.

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden bij dit bijzondere restaurant,- zalencentrum en de escargotkwekerij? Wacht dan niet langer en reserveer met uw dinerbon een plekje in het restaurant. Het team van restaurant In Den Wijngaard kijkt er naar uit om u te mogen ontvangen.