Restaurant Het Badpaviljoen

Adres
Badhuisweg 21
4357 AV Domburg
Telefoon
0118 - 582405
Dinerbon.com Domburg Restaurant Het Badpaviljoen
Dinerbon.com Domburg Restaurant Het Badpaviljoen
Dinerbon.com Domburg Restaurant Het Badpaviljoen
Dinerbon.com Domburg Restaurant Het Badpaviljoen

In maart 2008 zijn Ferdie Dolk en Miriam Joziasse het restaurant Het Badpaviljoen begonnen, waar u tegenwoordig van harte welkom bent om met uw dinerbon te komen genieten van al het goeds wat de Zeeuwse kust te bieden heeft. Dit paviljoen met uitzicht over de Hollandse kust ligt in de populaire vakantiebestemming Domburg. In en Om Domburg is veel te beleven. U kunt winkelen in het centrum of de mooie straten verkennen. Ook leent de omgeving zich uitstekend voor lange wandelingen en fietstochten waarna u weer helemaal kunt komen opladen bij restaurant Het Badpaviljoen.

U kunt in het paviljoen al vroeg op de dag met uw dinercheque terecht voor een lekkere uitgebreide lunch. Maak een keuze uit een van de vele rijk belegde sandwiches van 100% biologisch brood, of geniet van een gourmet hotdog met witte koolsalade, Zeeuwse mosterd en huisgemaakte BBQ-saus. Iets uitgebreider lunchen? U kunt de lekkerste zeevruchten plateaus bestellen, zoals een plateau fruits de mer ‘Het Badpaviljoen’ wat bestaat uit oesters, Zeeuwse kokkels, kreukels, grijze garnalen, Noordzeekrab, gamba’s, wulken en mosselen. Probeer ook zeker het drie gangen lunchmenu geïnspireerd door de verse producten van dit moment. In de avonduren kunt u uitgebreid dineren met vrienden, familie of collega’s onder het genot van de beste bijpassende wijnen. Vraag de bediening vooral naar alle mogelijkheden!

Het team van restaurant Het Badpaviljoen hoop u op korte termijn welkom te mogen heten in hun restaurant aan het schoonste strand van Nederland. Neem bij uw bezoek ook zeker uw dinerbon mee omdat u daar te allen tijde mee kunt betalen!