Restaurant de Goese Kade

Adres
Bierkade 3a
4461AV Goes
Telefoon
0113 219974
Dinerbon.com Goes Restaurant de Goese Kade
Dinerbon.com Goes Restaurant de Goese Kade

Gelegen aan de jachthaven in het stadscentrum van Goes en op steenworpafstand van de markt vindt u het moderne restaurant: de Goese kade. Hier kunt u genieten van verse visgerechten afkomstig uit de Zeeuwse wateren. Mocht u een vleesliefhebber zijn of vegetariër, dan is er ook voldoende lekkers om van te genieten met uw Dinerbon. Ervaar het zelf en laat u verrassen!

Kok Bart werkt met seizoensgebonden producten en neemt u graag mee op ontdekkingsreis om u te laten proeven van al het lekkers dat de zee te bieden heeft. Met uw Dinerbon kunt u zich laten verrassen door te kiezen voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangenmenu. Wilt u meer zekerheid? Dan biedt het reguliere menu genoeg heerlijke opties waarvan het water u spontaan in de mond loopt. Denk bijvoorbeeld aan een steak tartaar en ganzenlever vooraf, gevolgd door Noordzeetong met citroen en afgesloten met verrukkelijke kaas en notenrozijnenbrood. Verder wordt elke laatste vrijdag van de maand een specialiteit van dat seizoen in het zonnetje gezet. In de zomer is dit bijvoorbeeld de Oosterschelde kreeft. U krijgt deze avond dan drie gangen met verschillende bereidingen van het product. Uiteraard krijgt u daar ook een heerlijk dessert bij. Hier kunt u uw Dinerbon ook gewoon voor inruilen.

Elke dag van de week bent u van maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur van harte welkom bij de Goese kade. Vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen!