Restaurant de Werelt

Adres
Wijngaardstraat 53
4461 DB Goes
Telefoon
0113 252249
Dinerbon.com Goes Restaurant de Werelt
Dinerbon.com Goes Restaurant de Werelt
Dinerbon.com Goes Restaurant de Werelt
Dinerbon.com Goes Restaurant de Werelt
Dinerbon.com Goes Restaurant de Werelt

Kies uit een van de leuke arrangementen bij Restaurant de Werelt

Ben je op zoek naar een arrangement waarbij je de hele avond voorzien bent van lekker eten en een leuke activiteit? Kom in dat geval een keer langs bij Restaurant de Werelt. Bij Restaurant de Werelt heb je namelijk de keuze uit diverse leuke arrangementen. Naast dat je geniet van overheerlijk eten in meerdere gangen, geniet je ook van meerdere drankjes van keuze. En de activiteit? Voor jong en oud is er altijd wel iets te doen. Kies voor een quiz naar keuze, het moordspel of probeer binnen een uur te ontsnappen uit een escaperoom. Met wie beleef jij het liefste dit leuke arrangement?

Kies met je dinerbon uit een divers menu

Sla en een arrangement liever over? Ook dat is geen enkel probleem bij Restaurant de Werelt. Je hebt met je dinerbon namelijk ook de keuze uit een divers menu. Ieder menu in het restaurant start altijd met een uitnodigende plank vol met lekkernijen. De enorme plank is ervoor gemaakt om te delen met je gezelschap. Een lekker soepje, vis- en vleessnacks, salades, brood en tapenades, je probeert het allemaal uit op de plank. Uiteraard kun je een eventuele dieetwens of allergie doorgeven. Het personeel houdt graag rekening met je wensen.

Maak gebruik van de gratis parkeergelegenheid van Restaurant de Werelt

Wist je dat Restaurant de Werelt de mogelijkheid tot gratis parkeren biedt? Na 18:00 uur mag je hier gratis parkeren en het restaurant is van woensdag tot en met zaterdag geopend. Vanaf 17:00 uur ben je van harte welkom met je dinercheque. Heb je van tevoren vragen of wil je graag een tafel met je dinercheque reserveren? Neem in dat geval even contact op door te bellen met het personeel van Restaurant de Werelt.